Eğitim Broşürleri

​No ​Adı​Yazar ​Yıl
141Şevketi Bostan YetiştiriciliğiDr. Ünal KARİK, Fatih ÇİÇEK​ 
140 Sığırcılıkta Sıkça Görülen Besleme Hastalıkları​​Uzm. A. Mutlu UYGUR​ 
139 Soya TarımıDr. Eylem TUĞAY 
138 Sığırcılıkta Besi Performansını Etkileyen FaktörlerUzm. A. Mutlu UYGUR 
137 Ana Arı Kalitesini Etkileyen FaktörlerUzm. Ş. Ömür UYGUR 
136 Ayçiçeği TarımıDr. A. Şemsettin TAN2012
135 Susam TarımıDr. A. Şemsettin TAN 
134 Kolza (Kanola) TarımıDr. A. Şemsettin TAN 
133 Silaj Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri - 2Uzm. A. Mutlu UYGUR 
132 Silaj Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri - 1Uzm. A. Mutlu UYGUR 
131 Bal Arısı ZararlılarıUzm. Ş. Ömür UYGUR 
130 Bal Arısı HastalıklarıUzm. Ş. Ömür UYGUR 
129 Doğa Mantarları ve Yapılan Bilinçsiz ToplamalarDr. Şeref AKSU ve Uzm. E. Emel AK 
128 Kontrollü ana Arı Yetiştirme MetotlarıÜzeyir KARACA 
127 Silaj Kalitesinin fiziksel ve Kimyasal Yöntemlerle BelirlenmesiUzm. A. Mutlu UYGUR 
126 Kayısı YetiştiriciliğiDr. İlhan ÖZKARAKAŞ 
125 Arpa YetiştiriciliğiZir.Müh. Aydın İMAMOĞLU Zir. Müh. Nurgül SARI 
124 Arıcılıkta Mevsimsel Bakım İşlemleriUzm. Ş. Ömür UYGUR2009
123 Silo Yemlerinde Meydana Gelen Besin Madde KayıplarıUzm. A. Mutlu UYGUR 
122 Bal Arılarının Beslenmesi ve Beslemede Genel İlkelerUzm. Ş. Ömür UYGUR 
121 Silaj Nedir? Tarihçesi, Önemi, Yararları ve Silaj Yapım AşamalarıUzm. A. Mutlu UYGUR2009
120 Arı Sütü Üretimi ve TüketimiÜzeyir KARACA 
119 Türk Gıda Kodeksi Bal TebliğiUzm. Ş. Ömür UYGUR 
118 Organik ArıcılıkUzm. Ş. Ömür UYGUR 
117 Silo Yemi Üretimi İçin Nelere İhtiyaç Vardır?Uzm. A. Mutlu UYGUR 
116 Sığırcılık İşletmelerinde Tutulan KayıtlarUzm. A. Mutlu UYGUR 
115 Sağım ve Uyulması Gereken KurallarUzm. A. Mutlu UYGUR 
114 Sürü Yönetiminde Döl Verim Düzeyini Gösteren ÖlçütlerUzm. A. Mutlu UYGUR 
113 Silo Yemi Yapımı Sırasında Sıklıkla Yapılan HatalarUzm. A. Mutlu UYGUR 
112 Sığırlarda Fazla Meme Başlarının Yok EdilmesiDr. Sencer TÜMER 
111 Sığırlarda BoynuzlaştırmaDr. Sencer TÜMER 
110 Sığırlarda Numaralama - 2Dr. Sencer TÜMER 
109 Sığırlarda Numaralama - 1Dr. Sencer TÜMER 
108 Makinalı sağım kurallarıDr. Sencer TÜMER 
107 Süt sığırcılığında başarıya götüren 50 önemli noktaDr. Sencer TÜMER 
106 Sahil Kuşağı Yonca YetiştiriciliğiDr. Hüseyin ÖZPINAR2009
105 Kayın Mantarı (Pleurotus spp.) YetiştiriciliğiDr. Şeref AKSU2009
104 Kültür Mantarı (Agaricus bisporus) YetiştiriciliğiDr. Şeref AKSU2009
103 Sığırlar İçin Ayak BanyolarıDr. Sencer TÜMER 
102 Sığırlarda Tırnak KesimiDr. Sencer TÜMER 
101 Sığırlarda Tırnak SorunlarıDr. Sencer TÜMER 
100Arpa TarımıAydın İMAMOĞLU 
99 Mısır TarımıDr. Asuman OĞUZ2009
98 Sakız Ağacı Yetiştiriciliği ve Sakız ÜretimiDr. Tuncer TAŞKIN2009
97 Tescilli Mısır ÇeşitleriDr. Asuman OĞUZ2009
96 Badem YetiştiriciliğiDr. İlhan ÖZKARAKAŞ2009
95 Bağcılıkta Budamanın Temel PrensipleriKamil GÜRNİL2009
94 Arıcılar İçin Bazı Önemli ÖnerilerDr. A. İhsan ÖZTÜRK2009
93 Meyve Ağaçlarının GübrelemesiDr. Selim TOKMAK2009
92 İzmir Kekiği TarımıDr. A. Osman SARI2009
91 Buğday 2009
90 Nohut Tarımı 2009
89 Tütün 2009
88 Sığırlarda Kızgınlığın Saptanması, Kimi Üreme Problemleri ve Tohumlamalar Dr. Mehmet GÜNGÖR         Dr. Sencer TÜMER 
87 Buzağıların Bakım ve Beslenmesi Dr. Sencer TÜMER 
86 Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsünün Geliştirdiği ve Halen Üretilen Buğday Çeşitlerinin Özellikleri ve Yetiştirme Önerileri Dr. Mesut KANBERTAY2009
85 Ege Bölgesi Tütün Fidesi Yetiştiriciliğinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Dr. Ahmet USTURALI2009
84Yem Bitkileri ÇeşitleriDr. Gülay EĞİNLİOĞLU 
83Ege Bölgesi İlkbahar Patates Üretiminde Tohum ve ÜretimiDr. Fatma ERASLAN 
82 Silo Yemleri - Silaj Dr. Sencer TÜMER 
81 Silajlık Mısır Tarımı Dr. Asuman OĞUZ2009
80 Patates Mildiyösü Dr. Fatma ERASLAN2009
79 Tütün Tohumculuğu Dr. Ahmet USTURALI2009
78 Sığırcılık İsletmelerinde Sağlık Koruma Tedbirleri ve Aşılama Programları Oya BORAN2009
77 Erik Anaçları Doç.Dr.Nurten GÖNÜLŞEN Dr. Sezer ÖZAKMAN2009
76 Kapari Tarımı Dr. Ayşe KITIKI2009
75 Adaçayı ve Kekik Tarımı Dr. Ayşe KITIKI2009
74 Erik Yetiştiriciliği Dr. Sezer ÖZAKMAN2009
73 Avrupa Erikleri Dr. Sezer ÖZAKMAN1996
72 İtalyan (Japon) Erikleri Dr. Sezer ÖZAKMAN          Dr. Kubilay ÖNAL2009
71 Fasulye Yetiştiriciliği Sevgi MUTLU2009
70 Açıkta Çinikız Kavunu Yetiştiriciliği Nurgül ÇARKACI2009
69 Marul Yetiştiriciliği ve Çeşitleri Dr. Jule KOLUDAR2009
68 Can (Yeşil) Erikleri Dr. Sezer ÖZAKMAN         Dr. Kubilay ÖNAL1996
67 Çim Alanların Tesis ve Bakımı Dr. Hasan KÖSE1996
66 Vişne Yetiştiriciliği Dr. Kubilay ÖNAL1996
65 Ekonomik Önemi Olan Soğanlı, Rizomlu, Yumrulu Süs Bitkileri Dr. Semra KOSTAK1996
64 Bakla Tarımı ve Eresen - 87 Çeşidi Dr. Meral YAMAN2009
63 Bal ve Özellikleri İlyas ALATAŞ1996
62 Tarla ve Bahçe Bitkileri Üretiminde Arıların Önemi Uzm. Necdet ÖZBİLGİN1996
61 Polen Üretimi İlyas ALATAŞ1996
60 Arıcılıkta Genç ve Kaliteli Ana Arı Kullanımının Önemi Dr. Ali İhsan ÖZTÜRK1996
59 Süt Sığırları İçin Dölverimi Kontrol Programları Dr. Mehmet GÜNGÖR1996
58 Ayva Yetiştiriciliği Dr. Necla ENCAN1996
57 İkinci Ürün Patates (Sonbahar Patatesi) Yetiştirilmesi Dr. Fatma ERASLAN1996
55 Seyyar Buzağı KulübeleriDr. Sencer TÜMER 
54Tescil Edilen Nar ÇeşitleriDr. Necla ERCAN 
''