T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Salamura Asma Yaprağı Üretimi ve Pazarlanmasında Gıda Güvenliğinin Sağlanması

Yayın Tarihi : 19.10.2016

TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİNE KATILDIK
05-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen Türkiye 12. Gıda Kongresine; Kurumumuz adına Gıda Teknolojileri Bölümünden Dr. Mehmet GÜLCÜ, Gamze UYSAL SEÇKİN ve Çağrı ERSEÇ katılmıştır.
Kongrede “Salamura Asma Yaprağı Üretimi ve Pazarlanmasında Gıda Güvenliğinin Sağlanması’ isimli sözlü bildiri Dr. Mehmet GÜLCÜ tarafından sunulurken, Gamze UYSAL SEÇKİN‘Dut Kurusu’ isimli poster bildiri sunumunu gerçekleştirmiştir.
Ulusal düzeyde çeşitli araştırmacı ve gıda endüstrisi ile ilgili kuruluşların yer aldığı kongrede gıda bilimi konularında yapılan çalışmalar görüşülmüştür.​