T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

"Geleneksel Üzüm Ürünlerinde Asma Genetik Kaynaklarının Önemi” (The Importance of Vine Genetic Resources in Traditional Grape Products)

Yayın Tarihi : 17.04.2017

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) koordinatörlüğünde, gıda ve beslenme için uygun bi­yolojik çeşitliliğin korunması ve sürdürülebilir kullanımının sağlanması amacıyla 03-05 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya'da “Uluslararası Biyoçeşitlilik ve Yenilebilir Yabani Türler Sempozyumu" (International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species) düzenlenmiştir.

Yerli ve yabancı katılımcılar ile 2 salonda sözlü, 1 salonda poster bildirilerin sunulduğu ve oldukça yoğun bir programa sahip olan Sempozyuma kurumumuz personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Tamer UYSAL "Geleneksel Üzüm Ürünlerinde Asma Genetik Kaynaklarının Önemi” (The Importance of Vine Genetic Resources in Traditional Grape Products) isimli bildiri ile katılım sağlamıştır.