Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Gıda Kontrol Hizmetleri Değerlendirme Çalıştayı, bu yıl 21-23 Mart tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapıldı.
Çalıştaya, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünden, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Neslihan ALPER, Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Hüseyin ARAP, ilgili Daire Başkanlıklarından Çalışma Grup Sorumluları, Enstitü Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız ile Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürleri katıldılar.
Çalıştayda; Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüklerinin mevcut durumunun değerlendirilmesi, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi ile ilgili bilgi alışverişi gerçekleştirildi.